http://whiterabbitradio.net/the-mantra-2

“Tothom diu que hi ha un problema racial. Tothom diu que aquest problema racial es resoldrà quan el tercer món inundi CADA un dels països europeus, i NOMÉS els països europeus.
Holanda i Bèlgica estan tant poblats com el Japó o Taiwan, però ningú diu que el Japó o Taiwan resoldran el problema racial portant milions de persones del tercer món i “assimilant-los-hi”.
Ttohom diu que la solució final al problema racial passa perquè CADA país europeu i NOMÉS els països europeus “assimili”, és a dir, es barregi, amb tots aquests no-europeus.
Què hi dirieu si digués que aquest problema RACIAL només es resoldria si centenars de milions de no-africans fossin importats a CADA un dels països africans i NOMÉS als països africans?
Quan es trigaria fins que algú s’adonés que no estic parlant del problema RACIAL. Estic parlant de la solució al problema africà.
I quan es tardaria fins que tot africà assenyat s’adonés d’això i quin home africà no s’hi oposaria?
Però si dic l’òbvia veritat sobre el programa que hi ha en marxa contra la meva gent, l’europea, la gent d’esquerres i els conservadors respectables estarien d’acord en dir que sóc “un-nazi-que-vol-matar-sis-milions-de-jueus”.
Diuen que són anti-racistes, però realment són anti-europeus.
“Anti-racista” realment vol dir “anti-europeu”.