Hi ha hagut culets apretats aquesta setmana amb la qüestió del’assassinat racista per part de gitanos del noi senegalès al barri barceloní de SantMartí. La casta política sap que hi ha a les diferents ciutats ipobles un autèntic polvorí…  per la seva irresponsabilitat.

Però més que posar de relleu aquesta evidència, el que ha estatuna autèntica VERGONYA ha estat l’actuació dels hipòcrites de UCFR(Unitat contra el “feixisme i el racisme”, buff) i SOS CINISME.

Vergonya haurien de sentir tota aquesta gent que, per cert ara estàassetjant el regidor de Guardiola de Berguedà, mentre que han passatde puntetes (cap comunicat, cap campanya, etc, és a dir, res del’histèria habitual) sobre l’atac racista de Sant Martí.
Hiporesia perquè si algú fa un comentari políticament inocrrecte iés “blanc” i europeu/català, a la jugular, que això ésgravíííssim… mentre que en el cas de la família gitana de SantMartí estem parlant, poca broma, d’un assassinat. Quina doble moralaquests CÍNICS !!

Notícia al pamflet surrealista d’extrema esquerra“Llibertat.cat”:
http://www.llibertat.cat/2012/01/un-regidor-de-ciu-publica-missatges-racistes-16084
I sobre la “reacció popular” en contra del personatge:
http://www.llibertat.cat/2012/01/el-regidor-racista-de-guardiola-de-bergueda-16098

No seré jo qui defensi aquest regidor espanyolista, però lahipocresia és quelcom que m’indigna: mentre el primer s’ha limitat afer unes piulades pel Twitter sobre el que ell considera que sónprivilegis que reben els immigrants (sobretot magrebins), en el casdel barri de Sant Martí, es tracta d’un assassinat. Mentre el primerha rebut per part dels anti-catalans d’UCFR una campanya depersecusió i histèria “antifa”, en el segon ni un sol comunicatvan fer.
Ja n’hi ha prou d’emmascarar l’auto-odi en la correcció del’”anti-racisme”: L’ANTI-RACISME ÉS UNA EXCUSA PER A DESTRUIR ELNOSTRE POBLE. Lanti-racisme és odi anti-europeu.
Ja se sap que l’”anti-racisme” és odi contra els catalans icontra tot allò que soni a europeu. Perquè ja se sap que només elseuropeus podem ser racistes…

Anuncis