Estampa d’una ciutat catalana… ?


(Atenció, ironia a partir d’aquest moment)

Diverses organitzacions feministes i d’esquerra detot tipus, s’han ajuntat avui a la ciutat vallesana de Terrassa per adur a terme un acte de protesta conjunt.
Emmarcat en la celebració el proper dijous del 8 deMarç, dia de la dona treballadora, aquests col·lectius s’hanaplegat davant la mesquita del carrer Pearson per a protestar per lesdeclaracions i adoctrinament masclista que hi predica l’imam.
Les esmentades organitzacions i col·lectius, hanmostrat la seva indiganació envers el clergue, alhora que cridaven“fora l’Islam de la nostra ciutat, fora el Korà dels nostresovaris”.
Diverses persones assistents a l’acte han confessat que “finalment ens ha caigut el VEL dels ulls, i veiem l’amenaça que suposa aquesta religió per al nostre futur”. “El multi-culturalisme és la nostra mort com a poble”, hi han afegit.
En un acte de coherència política i senseprecedent, l’esquerra ha demostrat que no només s’oposa a certes actituds del cristianisme, sinó també al massa sovint idealitzat islam.
 
(En fi, uns fets que fan recordar les agressions de bandesd’immigrants a INGENUS i estúpids ‘antifes’ alemanys: 

 http://blog.balder.org/?p=1361
 
Més info:
http://www.324.cat/noticia/1630572/catalunya/Limam-de-Terrassa-es-nega-a-declarar-davant-dels-Mossos-dEsquadra#comentaris

http://www.ara.cat/societat/imam-Terrassa_0_658734244.html

Anuncis