des del web WWW.AMERIKA.ORG:

(Traducció amb traductor Google)

Diversificació
26 abril 2012
per Brett Stevens (http://www.amerika.org/politics/diversification/)
36 comentaris

Durant els últims seixanta anys, Occident ha estat en les urpes d’una mania de la diversitat. Aquest fil es remunta segles enrere, però la seva aparició més recent va ser en la Revolució Francesa. Allà, els revolucionaris volien “llibertat, igualtat i fraternitat”, sinó que també va fer una altra demanda – per l’internacionalisme.

L’internacionalisme és la idea que cada individu és un treballador, tot treballador té drets que vénen primer de tot, i només l’opressió dels reis, la política, els negocis i la religió els impedeix. Per ser lliure, l’individu necessita per trencar les fronteres nacionals, ja sigui ateu, anarquista i socialista, o prop dels facsímils.

Aquestes idees van ser considerades radicals el 1789, tot i que havia estat repetida segles més enllà d’això. A dia d’avui, el missatge bàsic és el mateix: l’individu enfront de l’Estat. Només hi ha regles i les fronteres no, no hi ha déus i amos no, permetrà a la persona a entrar al seu màxim potencial.

Per aconseguir aquesta finalitat, els revolucionaris d’avui tenen un propòsit singular. La majoria dels sistemes de valors i els seus suportar coses com la religió i els estats, per tant, la majoria ha de ser destruït. La guerra tribal exigeix la neteja ètnica i la millor manera de fer això és per diluir i creus oberts, finalment, la majoria d’edat.

El que queda serà perfecta pissarres en blanc. Sense raça, sense cultura, anacionales, atea i veritablement internacional, aquestes persones tindran la lleialtat a dues coses només: l’ortodòxia del liberalisme, i la societat de consum que els ha concedit de ser lliure.

Tot i l’ortodòxia del liberalisme inclou el socialisme, que mai ha estat un objectiu pràctic i els líders han sabut sempre. Què és, però és una cosa convenient dir en les festes o bars que fa que la gent pensarà que ets un bon tipus, i la coberta perfecta per a les elits. “Estem treballant per a la Igualtat dels Pobles!”

Si vostè es pregunta per què la mania moderna de la diversitat és tan maníac, és perquè és una lluita a vida o mort. És una guerra ideològica. El liberalisme l’obliga a trencar la seva oposició només, que és la cultura orgànica i tradicional.

De fet, hem enfrontat en dues guerres mundials desastroses i fratricida per això. Com el liberalisme es va estendre per Europa, la cultura basada en “nacions” van ser substituïdes per l’ortodòxia polític-basat en “els estats-nació.” Aquests eren intrínsecament internacionalista, encara que lentament es preparaven per aquest estat.

La diversitat és el mitjà pel qual els partits liberals del món l’esperança d’apoderar del món. És part de la seva agenda de la igualtat, que exigeix la jerarquia aclaparadora i, per tant, al seu torn aixafar qualsevol cultura o sistema de valors.

Ells no són nihilistes. Són narcisistes. El seu objectiu és fer una societat dedicada a l’única persona. Ells donen la culpa dels seus propis problemes en la falta de “llibertat.” A mesura que la història ens mostra, però, el més individualista d’una societat es posa, més es deu a causa de la gran disparitat existent en els individus tractar el comportament com a genèric en un sentit utilitari, i el més es necessita una policia forta. És per això que ràpidament es converteix en el tipus de govern tirànic que és la norma al tercer món.

Quan vostè veu una Ocupar Wall Street ral · li, una protesta de Trayvon Martin o Troy Davis, o fins i tot una reunió del Partit Demòcrata, que estan veient aquesta gent narcisista que té l’esperança de transformar la nostra societat en el seu ortodòxia liberal. Ells estan fent això per egoisme, perquè la seva demanda d’igualtat és una demanda de màscares sense supervisió. Ells volen el que desitgen, cap dels seus defectes, comportament estrany, etc que es veuen obligats a ser socialment acceptable.

L’essència d’aquest desig és l’individualisme radical. La seva primera demanda és sempre la igualtat, que és una forma d’aconseguir el pluralisme. El pluralisme significa que cada punt de vista és igualment vàlid i acceptat. Una vegada que el pluralisme existeix, és un pas lògic a la diversitat, que és simplement una altra forma de pluralisme. Una forma convenient que s’estavella la manca de pluralisme, per exemple, aquells amb els estàndards o una meta.

La diversitat, el pluralisme i la igualtat de crear un a l’altre. Si un aconseguir, que portarà als altres dos polz És una qüestió de temps i el grau. Si vostè porta en qualsevol sistema de la filosofia o social que els dóna suport, com la democràcia o el socialisme, és només qüestió de temps abans que l’ideal dels pares està sobre la taula.

Per aquesta raó, la lluita per la diversitat és més que sobre si o no t’agrada la gent d’altres races. Es tracta de quin tipus de societat que volem. Vols una societat del primer món, on la cultura i els valors que la majoria de les decisions, i la gent està generalment d’acord? O és que volem una societat del tercer món, on ningú està d’acord i la llibertat és alt, però la societat està totalment desorganitzat, no aconsegueix res i està dirigit per tirans?

Això no és molt políticament correcte dir-ho. En la nostra societat i als narcisistes han començat a tallar lluny en la idea de jerarquia i les normes. No hi ha vencedors ni vençuts. Tothom és igual. No es pot dir que el tercer món és antihigiènic, desorganitzat, violent, rapinyaire, plens de malalties, etc, i no es pot entendre que és degut a que les seves societats són disfuncionals. Això és dolorós.

Els codis de la parla són una de les moltes maneres que controlen la seva ment. Un altre és la pressió social o la pressió de grup. Tots els amics veure pel · lícules i televisió, escoltar música, llegir revistes, escoltar els comediants, etc i tots ells – un sol d’ells – és una mica de sabor de la democràcia liberal. Alguns estan a punt de ser conservadors moderats, però fins i tot llavors, no del tot.

És la propaganda voluntària. L’hi pren per ser socialment equivalent als altres, i treballa lentament al seu cervell.

No obstant això, vostè també té un cervell lògic, i que resisteix a gran part del que vostè pren polz Igual que un estudiant amb un professor borratxo, es filtra tot menys el que vostè necessita saber, almenys el millor que pugui. Vostè és conscient en un nivell subconscient que gran part del que estan dient que és totalment incompatible amb el que sap de la realitat.

En realitat, no estem parlant d’objectes tangibles. Estem parlant de processos i disseny, per exemple, com si vostè posa un nombre radicalment diferents massa en una equació d’una mitjana, s’obté un nombre que no s’assembla a cap d’ells.

La seva societat està dient que vostè va a obtenir un nombre millor, però saps que tindràs un u excepcional.

La diversitat és la mateixa manera. Igual que dos objectes no poden ocupar el mateix espai, dues cultures (que són bàsicament sistemes de valors) no poden ocupar la mateixa nació. Cada cultura té una opció: (a) assimilar i ser destruït, sinó ser pròsper, o es resisteixen a (b), i ser una de les altres, i ser menys pròsper.

Si s’assimilen, els valors de totes aquestes cultures es destrueixen i es reemplaça amb un mínim comú denominador. Es tracta d’una espècie de compromís, com el que veiem succeir en les reunions del comitè. No aconsegueix cap de les coses bones, però vostè aconsegueix les restes menys controvertits.

De fet, això dóna lloc al que podríem anomenar el llindar de Stevens:
Diversitat (de qualsevol tipus: racial, religiosa, ètnica, cultural, filosòfica i de classe) no poden formar una societat funcional, perquè en absència d’una sola comanda, un denominador comú més baix s’aconsegueix, que cau per sota dels nivells d’organització necessaris per del primer món la civilització.

El contrari de la diversitat no és racisme. La unitat racial és important i no es sana un mai anem a negar. No obstant això, la unitat racial per si sola no és la solució. En el seu lloc, un mandat cultural cal que uneix a l’herència, valors, llengua, els costums, la filosofia i visió del món en una sola societat.

No es pot complir aquest mandat a través negatiu (“fer fora els Green People!”) L’activitat. Només es pot aconseguir mitjançant la construcció de la unitat cultural, un fort sentiment de “nosaltres” o que el seu grup cultural és, a continuació, en oferir als que no s’ajusten a una opció positiva per a una sortida, igual que les reparacions amb la repatriació.

Com veiem aquest país es trenqui una vegada més sobre la raça, és important fer un pas enrere i fer una ullada lògic a les coses. Vostè no necessita l’enemistat d’altres races. El que cal és establir una idea clara i radical: la diversitat no funciona. Mai ho ha fet, i mai ho farà, perquè és fonamentalment il · lògic. I fa que les víctimes de tots nosaltres.

Anuncis